Wij staan voor u in de startblokken

Over ons

Ready? Set? Go!

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij iedere snelweg in Europa dromen. Door ons (nieuwe) uitgebreide wagenpark, persoonlijke contact en vele samenwerkingen zijn wij in staat onze klanten elke dag de beste service te bieden. Alle orders worden digitaal verwerkt zodat onze koeriers – met passie voor transport – optimaal en efficiënt kunnen werken.

Alles staat bij ons in het teken van kwaliteit. Of het nu gaat over de communicatie naar de klant, over het wagenpark of over de aankleding van onze chauffeurs, wij gaan voor het beste en niets minder.

Benieuwd wat we voor uw zending kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vinden altijd een passende oplossing!shutterstock_114021085.jpg

Welke weg hebben we afgelegd?

Het begon meer dan 30 jaar geleden…

Iets wat mij altijd geboeid heeft is goed klantcontact en succesvolle samenwerkingen. Van het opzetten tot het onderhouden ervan. Dit heeft vandaag de dag geleid tot een groot netwerk waardoor wij volledige dekking – met super snelle service – kunnen bieden in heel Europa!truck-vignette-gray.png

VSL Trans

De (kilometer)teller loopt


0123456.01234560123456780123.01012012

Kilometers gereden


Spoed, internationaal en/of ‘s nachts


SNELTRANSPORT

Spoedzending? Sneltransport? Binnen 30 tot 45 minuten staat onze koerier klaar om uw zending op te halen. Nooit eerder was snelheid zó belangrijk als nu in onze 24-uurseconomie. Bij VSL Trans komen wij onze afspraken na en zijn daarbij reëel in wat wij beloven. Snelheid gaat bij ons dan ook altijd samen met veiligheid en service. Wij maken gebruik van een up-tot-date navigatiesysteem. Daarnaast zijn onze chauffeurs ervaren weggebruikers die files en andere verkeershinder weten te omzeilen waardoor ze sneller zijn dan de rest. Dát is pas sneltransport.


INTERNATIONAAL TRANSPORT

Op het gebied van internationaal (snel)transport bent u bij VSL Trans ook aan het juiste adres. Een zending die echt uiterlijk morgenvroeg in Frankrijk moet zijn? Geen probleem! Onze chauffeur zit binnen no time in de auto en rijdt exclusief met uw goederen naar het gewenste adres. VSL Trans staat in heel Europa garant voor een voorspoedige en veilige verzending!


NACHTTRANSPORT

Als full service koeriersdienst biedt VSL Trans ook nachttransport. Nachttransport levert veel voordelen op. Het is efficiënt omdat bij nachttransport de hinder door files of drukke stadscentra tot een minimum wordt beperkt en daarnaast zorgt het voor een besparing op personeelskosten. Tevens zorgt nachttransport voor ontlasting van het wegennet overdag. Het verminderen van files is beter voor het milieu. Wanneer u en uw medewerkers genieten van een welverdiende nachtrust, gaan wij voor u aan de slag en verzorgen het nachttransport.Altijd een koerier dichtbij

Onze koeriers zijn ons visitekaartje

Onze koeriers zijn meer dan koeriers, ze zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Ze hebben dagelijks contact met onze klanten. Daarom hechten wij veel waarde aan duidelijke communicatie, stiptheid en representatief zijn. We blijven onze service verbeteren waardoor een structurele samenwerking u veel werk uit handen kan nemen.

– Valdrin Desku, Operationeel directeur


shutterstock_158330768.jpg

truck-vignette-gray.png

24/7 bereikbaar

Heeft u een vraag? Wij staan 24/7 voor u klaar. Bel ons op +31 (0)553 12 69 32 en krijg direct antwoord.

Vestiging Apeldoorn

VSL TRANS – APELDOORN

Adres:   Watermanstraat 88
7324 AK Apeldoorn

Tel:         +31 (0)553 12 69 32

Email:   info@vsltrans.nl

Tijdens kantooruren nemen wij direct contact op

Vul de gegevens van uw zending in zodat we u een gerichte prijs kunnen aanbieden:

    Tijdens kantooruren nemen wij DIRECT contact met u op.

    X
    Direct contact